Locatie Troelstralaan

De locatie Troelstralaan was tot enkele jaren geleden een schoollocatie. De bebouwing is inmiddels gesloopt. Aan de noordkant grenst de locatie aan een weg. De locatie wordt grotendeels omringd door rijwoningen, waarbij de locatie -afgescheiden door voetpaden- grenst aan zij- en achterkanten van bestaande woningen. Aan de zuidkant grenst de plek aan twee aaneengeschakelde woningen waarin Begeleid Wonen plaatsvindt. Kenmerkend voor de locatie is de groene uitstraling aan de zijde van de Troelstralaan, onder meer bepaald door de daar aanwezige bomen.

Visie Erve Troelstra

Achter de grote gezamenlijke voortuin ligt Erve Troelstra. Achter de voortuin ligt het erf waar geparkeerd kan worden. De bestrating zal bestaan uit kleine klinkerbestrating. Op het erf zullen de parkeervakken minimaal worden aangegeven, dit is mogelijk omdat hier alleen bewoners zullen parkeren. De bestaande bomenstructuur aan de oostzijde wordt doorgezet om zo een visuele afscheiding te maken tussen voortuin en erf.

Aan de westzijde zijn zes seniorenwoningen gesitueerd. Deze woningen hebben aan de voorzijde een kleine eigen stoep waar bankjes zullen worden geplaatst. Het erf wordt compleet gemaakt met zes tweekappers die allen uitkijken over het erf. Aan de Troelstralaan wordt een vrijstaande woning gerealiseerd tussen de bestaande bomen.

Verkavelingskaart

Ga met uw muis over de kaart en klik op een item voor meer informatie. 

Troelstralaan
Parkeren 1 6 seniorenwoningen Parkeren 2 4 twee-onder-een-kapwoningen Bestaande bomen (1) Vrijstaande woning Nieuwe boom (2) 2 twee-onder-een-kapwoningen Voetpad Groenstrook Bestaande bomen (2) Nieuwe boom (4) Bestaande bomen (5) Nieuwe bomen (3) Bestaande bomen (3) Nieuwe boom (1) Bestaande bomen (4) Nieuwe boom (5)

4 twee-onder-een-kapwoningen

Bestaande bomen (1)

Waardevolle bomen die behouden blijven

Ik heb hier een vraag of opmerking over

Nieuwe boom (2)

Nieuwe boom die wordt aangeplant, formaat 40/45 (groot)

Ik heb hier een vraag of opmerking over

2 twee-onder-een-kapwoningen

Voetpad

Groenstrook

Groenstrook met vaste planten

Ik heb hier een vraag of opmerking over

Nikkels_troelstralaan-8
Nikkels_troelstralaan-3
Nikkels_troelstralaan-14
Nikkels_troelstralaan-9